En liten biografi:

Efter att ha börjat som kameraoperatör och klippare i den svenska TV-industrin gick jag
snabbt vidare till att bli filmfotograf och A-foto.

Mitt arbete som A-foto och filmfotograf började i musikvärlden där jag filmade ett stort antal
musikvideos, bland annat för Veronica Maggio och Robin Stjernberg.

Det tog inte lång tid innan Universal Music Group, Sony Music och Warner Music Group var
återkommande kunder. Under denna tid A-fotade jag också många live-konserter och bildproducerade multicaminspelningar för artister som Laleh.

Utan att helt släppa det tidiga intresset för musik så avancerade jag till att filma, klippa och
lägga grade på high-end reklam för ett antal stora internationella märken och företag.
Detta eskalerade snabbt till min fasta roll som filmfotograf
inom Modern Times Group – en roll som sedan utvecklade sig till producent. Under mina 2 år som producent gick jag från att bara filma och klippa till att även regissera och producera flera omfattande kommersiella produktioner.
Men rollen som regissör ersatte inte någon av de tidigare rollerna.

Än idag är en stor del av mina uppdrag som filmfotograf och jag har filmat flera prominenta
TVCs och musikvideos, bland annat för Alan Walker.

Vid denna tid hade jag byggt upp en kundkrets som innebar att jag idag kan lägga flera världsledande företag i min lista över genomförda regi- och A-fotouppdrag. Bland annat SONY, IKEA, H&M, Nikon, MTG, Kärcher, Office Depot, KIA, Coca-Cola, VARTA, med flera. På detta kan även de tre största svenska TV-kanalerna adderas. Det vill säga, SVT, TV3 och TV4.

Det är inte ovanligt att jag är både A-foto och regissör på en och samma produktion, vilket
kan förklara varför det jag gör håller så pass hög visuell standard.
Efter tiden inom Modern Times Group gick jag 2018 vidare till mitt egna bolag och
rivstartade med att skriva, producera, regissera och filma flera stora TV-reklamer.

I slutet av 2018 började jag arbeta med drama och 2019 jobbar jag på min första långfilm parallellt med mina traditionella produktioner.

En liten biografi:

Efter att ha börjat som kameraoperatör och klippare i den svenska TV-industrin gick jag snabbt vidare till att bli filmfotograf och A-foto.

Mitt arbete som A-foto och filmfotograf började i musikvärlden där jag filmade ett stort antal musikvideos, bland annat för Veronica Maggio och Robin Stjernberg.

Det tog inte lång tid innan Universal Music Group, Sony Music och Warner Music Group var återkommande kunder. Under denna tid A-fotade jag också många live-konserter
och bildproducerade multicaminspelningar för artister som Laleh.

Utan att helt släppa det tidiga intresset för musik så avancerade jag till att filma, klippa och lägga grade på high-end reklam för ett antal stora internationella märken och företag.

Detta eskalerade snabbt till min fasta roll som filmfotograf
inom Modern Times Group – en roll som sedan utvecklade sig till producent. Under mina 2 år som producent gick jag från att bara filma och klippa till att även regissera och producera flera omfattande kommersiella produktioner.
Men rollen som regissör ersatte inte någon av de tidigare rollerna.

Än idag är en stor del av mina uppdrag som filmfotograf och jag har filmat flera prominenta TVCs och musikvideos, både för svenska artister och för stora internationella artister.

Vid denna tid hade jag byggt upp en kundkrets som innebar att jag idag kan lägga flera världsledande företag i min lista över genomförda regi- och A-fotouppdrag. Bland annat SONY, Nikon, H&M, MTG, Kärcher, IKEA, Office Depot, Alfa Romeo, KIA, Coca-Cola, VARTA, med flera. På detta kan även de tre största svenska TV-kanalerna adderas. Det vill säga, SVT, TV3 och TV4. Det är inte ovanligt att jag är både A-foto och regissör på en och samma produktion, vilket kan förklara varför det jag gör håller så pass hög visuell standard.

Efter tiden inom Modern Times Group gick jag 2018 vidare till mitt egna bolag och
rivstartade med att skriva, producera, regissera och filma flera stora TV-reklamer.

I slutet av 2018 började jag arbeta med drama och 2019 jobbar jag på min första långfilm parallellt med mina traditionella produktioner.